Σχετικα με εμας

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Από την παραγωγή στην κατανάλωση.

ΑΠΟ ΤΟ 1964

Η ιστορία μας

Η οικογενειακή επιχείρηση Μεϊντάνης (J.M Group) δημιουργήθηκε το 1960 στην Αθήνα, με ειδίκευση στην εισαγωγή-εμπορία-επεξεργασία και τυποποίηση εκλεκτών κρεάτων και παρασκευασμάτων. 

Παράλληλα, το 2010 η επιχείρηση μας εισήλθε δυναμικά και στην αγορά διανομής σπιτικού φαγητού, συστήνοντας το “ΓΕΥΣΕΙΣ” catering. Επι δύο συνεχόμενες γενιές, η J.M Group επενδύει σταθερά στη συνεχή ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα, τις νέες τάσεις και την άριστη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Ποιότητα,
Εμπειρία στο χώρο,
Σεβασμός στον πελάτη

Συνεχής εξέλιξη

Η αγάπη για το επάγγελμα μας μας ωθεί να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Η επιχείρηση μας μεγαλώνει και επεκτείνεται μέσα στα χρόνια. Όραμα μας είναι η κατάκτηση καινούριων τεχνικών και τεχνολογιών και η δημιουργία νέων συνεργασιών. Γινόμαστε καλύτεροι για να προσφέρουμε τα καλύτερα σε εσας!

Ποιότητα αστέρων

Με σεβασμό στη δουλειά μας και τους πελάτες που μας επιλέγουν όλα αυτά τα χρόνια, η ποιότητα είναι προτεραιότητα μας. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με προμηθευτές που πληρούν αυστηρά κριτήρια υγιεινής και ασφάλειας. Έτσι εξασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα προϊόντων, τη διατροφική τους αξία και την ανεπανάληπτη γεύση τους.

Εγκαταστάσεις

Οι καινούργιες εγκαταστάσεις της J.M, στην Μάνδρα Αττικής, διαθέτουν σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής για τον τεμαχισμό,την αποστέωση και συσκευασία κρέατος, τα οποία πραγματοποιούνται σε διαφορετικούς χώρους ανάλογα με τον τύπο κρέατος.

Διαθέτουμε ευρεία ποικιλία κρεάτων προερχόμενα από πιστοποιημένες ελληνικές κτηνοτροφικές μονάδες αλλά και μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους.

Πελατολόγιο

Η εξαιρετική μας ποιότητα και η αφοσίωση προς τους καταναλωτές μας έχει ανταμείψει με ένα εύρος πελατών που συνεχώς διευρύνονται. Το κρεοπωλείο μας εξυπηρετεί τις καθημερινές ατομικές σας αγορές, ενω αναλαμβάνουμε και την εξυπηρέτηση ενος πλήθους επιχειρήσεων όπως Catering, Εκδηλώσεις / Δεξιώσεις, Εστιατόρια/ Μεζεδοπωλεία, Σουβλατζίδικα / Ψητοπωλεία κ.α